Antikraak bedrijfsruimte in Capelle aan de IJssel

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Capelle aan den IJssel.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Tijdelijk huren bedrijfsruimte Capelle

Op zoek naar een goedkope bedrijfsruimte in Capelle aan den IJssel om te huren? Villex heeft verschillende bedrijfspanden in beheer. Je kunt (tijdelijk) een bedrijfsruimte in Capelle huren of in bruikleen nemen op basis van antikraak. We hebben allerlei verschillende werkruimte zoals kantoorruimte, bedrijfsruimte en ateliers.
Capelle heeft een groot bedrijvenpark op het Rivium ook aan de Hoofdweg in Capelle bevinden zich veel bedrijven. Villex biedt diverse bedrijfsruimtes aan in Capelle variërend in oppervlakte. Ook voor een ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw ben je bij Villex aan het goede adres. De gemeente Capelle ligt aan de A16 en A20, ideale ligging om je bedrijf te vestigen. Meld je aan en vind bij Villex de perfecte bedrijfsruimte!

Kun je het niet vinden in Capelle? Kijk eens voor bedrijfsruimte in Rotterdam of Dordrecht.