Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Vind hier jouw perfecte bedrijfsruimte!

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Beverwijk? Bekijk ons actuele aanbod in verschillende werkruimtes in Beverwijk. De ruimte worden aangeboden op basis van antikraak en huur. Villex biedt ateliers, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, sportruimtes, opslag & praktijkruimtes! Interesse? Neem gerust contact op om een bezichtiging te plannen met de desbetreffende vestiging.

 Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Heb je nog geen Villex account? Meld je dan snel aan! Zo ben je altijd op de hoogte van ons nieuwste aanbod en kom je sneller in aanmerking.

Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken.


 

 

 

Werkruimte in Beverwijk

Wil je werken? Per direct  ruimte voor werk beschikbaar in de stad Beverwijk. De ruimte kan je gebruiken voor een winkel, pop up store en kantoor. Start vandaag nog in de ruimte die wij beschikbaar hebben. Geld verdienen in een kantoor voor je nieuwe baan? Maak je interesse kenbaar! Bij ons bedrijf maak je een goede start!

 

Bereikbaarheid Beverwijk

Vervoer bij jouw toekomstige winkel, kantoor, bedrijf of organisatie is ook goed geregeld. Alles is goed bereikbaar. Plan je reis met de ov reisplanner, zo kom je altijd op tijd bij het busstation in de buurt. Het busstation is goed bereikbaar. De ruimte in de stad Beverwijk, is ook goed bereikbaar met de auto, net zo makkelijk als openbaar vervoer.

 

Omgeving Beverwijk

In je pauze kun je wandelen vanaf je pop upstore, kantoor, bedrijf of organisatie naar de winkel of een restaurant. Verschillende winkels zoals parfumerie Douglas, HEMA en de Blokker op een kleine afstand wandelen.

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook