Antikraak bedrijfsruimte in Amsterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Amsterdam. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Antikraak bedrijfsruimte in Amsterdam

Amsterdam is een dure stad. Voor een startende ondernemer of freelancer is het daarom zeer interessant om eerst te beginnen met het huren van een antikraak of tijdelijke bedrijfsruimte. Veel panden in Amsterdam komen wel eens vrij te staan. Bijvoorbeeld omdat er nog plannen liggen voor een nieuwe bestemming van de ruimte, of omdat het pand nog verkocht moet worden. Het kan voorkomen dat een pand daardoor jaren leeg staat. Zonde! Want er zijn veel Amsterdammers opzoek naar een goedkope bedrijfsruimte én de kans op kraken wordt iedere maand groter.

Zo creëren we samen met de eigenaar een win-win situatie voor zowel de buurt, inwoners als het pand.

Tijdelijke bedrijfsruimte in Amsterdam

Omdat de huur voor een tijdelijke bedrijfsruimte zoveel lager is dan vaste huur, wordt er vaak veel gereageerd op het aanbod wat wij plaatsen. Probeer daarom de website goed in de gaten te houden of meld je aan om automatisch een melding te krijgen. Zit er geen ruimte voor je tussen? Kijk eens naar het aanbod van kantoorruimte of ateliers in Amsterdam.