Atelier huren in Rotterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Rotterdam. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Atelier huren in Rotterdam?

Villex biedt verschillende atelierruimtes aan in Rotterdam. Huur nu een ruimte op basis van antikraak. Je hebt al een eigen atelier in Rotterdam vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht.

Werken in Rotterdam

Op zoek naar een bedrijfsruimte voor een prikkie? Kies er dan voor om een atelierruimte huren in Rotterdam via Villex. Villex biedt meerdere ruimtes aan. Zo kun je een atelier in de buurt van het karakteristieke stadhuis, midden in het Centrum van Rotterdam of misschien wel bij het vernieuwde Rotterdam Centraal Station in de buurt!

Betaalbare atelierruimte in Rotterdam

Ondernemers en kunstenaars vestigingen zich vaak in Rotterdam, de bruisende stad heeft een indrukwekkende skyline die zich blijft ontwikkelen. Het grootste aanbod in werkruimtes heeft Villex in Rotterdam.

Aanmelden voor een ruimte?

Atelierruimte in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!