Atelier huren in Dordrecht

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Dordrecht. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Zoek je een atelier in Dordrecht?

Bekijk dan snel het aanbod werkruimtes en ateliers! Je hebt al een eigen atelier vanaf €165,- per maand exclusief gas, water en licht. Dordrecht bestaat uit verschillende wijken met allemaal een ander karakter zoals bijvoorbeeld: de Binnestad, Stadspolders, Crabbehof, Staart, Oud Krispijn en meer.

Atelier gezocht in de binnenstad van Dordrecht?

Villex biedt meerdere opties aan, waaronder atelierruimtes in Het Gewest. Het Gewest is een verzamelgebouw waar kleine bedrijven, ZZP-ers en kunstenaars de komende decennia zorgeloos kunnen werken en samenwerken. Naast ruimtes in Het Gewest biedt Villex tevens ateliers aan op andere locaties in Dordrecht en omgeving.

In de Voorstraat in Dordrecht zijn vele kunstinstellingen gevestigd zoals bijvoorbeeld Pictura. Pictura is een podium voor hedendaagse kunst en heeft acht tentoonstellingen per jaar. Kunstenaars treffen en ontmoeten elkaar in Pictura om zo het kunstklimaat van de stad samen met de Gemeente Dordrecht te verbeteren. Op de Voorstraat in de binnenstad van Dordrecht bevinden zich meer ateliers en expositieruimtes. Veel creatievelingen zijn hier gevestigd.

Op zoek naar een eigen atelier? Bekijk ons aanbod en vind jouw eigen ideale ruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter.