Atelier huren in Capelle aan den IJssel

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Capelle aan den IJssel. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Zoek je een atelier in Capelle aan den IJssel?

Bekijk dan snel het aanbod werkruimtes en ateliers! Je hebt al een eigen atelier vanaf €165,- per maand exclusief gas, water en licht. In Capelle aan den IJssel vind je veel monumenten. Bekend in Capelle aan den IJssel is het Isala Theater. Het Isala theater biedt diverse genres en voorstellingen op het gebied van cabaret, toneel, dans en muziek. De grote zaal biedt zitplaats voor 512 bezoekers. Het Dief- en Duifhuis is het allerkleinste museum van Nederland en bevindt zich in Capelle. Vroeger diende dit gebouw als gevangenis, tegenwoordig worden er exposities georganiseerd. Je kunt voor exposities ook terecht in een deel van het gemeentehuis in Capelle aan den IJssel. De exposities in deze ruimtes zijn van lokale kunstenaars. Een betaalbaar atelier vind bij Villex! Meld je aan en neem contact op om de opties te bespreken.