Atelier huren in Amsterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Amsterdam. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Atelier huren in Amsterdam?

Villex biedt verschillende atelierruimtes aan in Amsterdam. Op basis van antikraak kun je al een atelierruimte huren vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht.

Werken in Amsterdam

Op zoek naar een atelierruimte voor een prikkie? Villex biedt atelieruimtes aan voor een prikkie! Zo kun jij goedkoop een toffe werkruimte huren midden in het bruisende Amsterdam!

Betaalbare atelierruimte in Amsterdam

De verschillende wijken in Amsterdam hebben allemaal een eigen karakter. Oud West ligt vlakbij het Rembrandtpark en het bekende Vondelpark, hier vind je een mix van winkeltjes met divers aanbod en de hipste restaurants. De wijk waar concept stores en vintage winkeltjes worden afgewisseld met de leukste koffie zaakjes. De plek bij uitstek in Amsterdam om je als kunstenaar of creatieveling te vestigen.

Aanmelden voor een atelierruimte?

Atelierruimte in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!