Wie is Villex?

“ Van keukentafel tot 3 vestigingen ”

Fotocollage met collega's

Toen Rob Olivier in 1999 aan zijn keukentafel het bedrijfsplan van Villex aan het uitwerken was,  wist hij dat leegstandsbeheer de toekomst zou worden. Leegstand moest mogelijkheden gaan bieden in plaats van enkel een probleem vormen. De keukentafel verplaatste zich vervolgens naar een klein kantoortje in Schiedam waar Rob met zijn toenmalige zakenpartner werkte. Schiedam maakte plaats voor andere kantoren in Barendrecht waar Villex uiteindelijk terecht kwam in een groot bedrijfspand.

10 jaar later is dan ook de omvang van 1 medewerker gegroeid naar een team van 40 enthousiastelingen, een totaal van 3 vestigingen én een plaatsje in de top van de leegstandbeheerders. De keukentafel hebben we nog steeds en is de fundatie geworden van een simpele maar doeltreffende aanpak op het hergebruiken van het vastgoed van Nederland.

 

Villex streeft naar de allernieuwste aanpak. Leegstaand vastgoed vraagt niet enkel om bescherming, het vraagt om een inspirerende nieuwe invulling. De producten en diensten van Villex zijn gericht op het nu en halen het beste uit het vastgoed en de gebruikers. Dit betekent toffe woon- en werkruimtes op basis van antikraak of tijdelijke huur voor de gebruiker, voor de vastgoedeigenaar professioneel beheer op breed niveau.