Leegstandsbeheer pui voorkant veel ramen

TROTS-methode

U krijgt zekerheden in de vorm van onze TROTS-garantie:

Toegang
Rendement
Onderhoud
Transparantie
Snelheid

Toegang

Zodra u het pand weer nodig hebt, garanderen wij dat het binnen 28 dagen volledig tot uw beschikking staat. Bovendien houdt u tijdens de gehele periode toegang tot uw pand: u kunt uw sleutel aan uw bos houden en langsgaan wanneer u wilt. Wel van te voren even bellen, dan kunnen wij hier netjes de huurder van op de hoogte brengen.

Rendement

Uw vastgoed moet in de periode dat wij het in beheer hebben maximaal rendement boeken.

Wij bieden u gegarandeerd rendement door een geschikte en betrouwbare huurder te vinden met een maximale huurprijs. Villex voert hierbij het volledige beheer en als u wilt bieden wij ook de mogelijkheid het incassorisico te dragen, zo heeft u absolute zekerheid.

TROTS methode medewerker contract

Onderhoud

Wij bieden u de zekerheid dat de verhuurperiode niet ten koste gaat van de waarde van uw vastgoed. Om dit te garanderen voeren we om de maand een controle uit, houden we nauw contact met de huurder via de telefoon en Mijn Villex. Reparatieverzoeken nemen wij binnen 1 werkdag in behandeling en worden snel en vakkundig uitgevoerd door vaste leveranciers. U kunt er ook voor kiezen het onderhoud in eigen beheer te houden. U kunt de zorg van uw eigendom volledig aan ons overlaten. U geniet van gemak en rendement, terwijl wij toezicht houden en het onderhoud verzorgen.

Transparantie

Vanaf het moment dat wij het pand voor u beheren, heeft u er geen omkijken meer aan. Tegelijkertijd wilt u toegang tot alle data zodra u dit nodig heeft voor uw administratie. Als eigenaar van het pand garanderen wij u daarom 24 uur per dag inzicht in de volledige administratie. Denk hierbij aan informatie over de huurder(s), reparatieverzoeken en het behaalde rendement.

Snelheid

Om snelheid te garanderen krijgt u in de eerste plaats een vast contactpersoon, die u op ieder moment van de dag mobiel kunt bellen. Ten tweede zorgen wij dat reparatieverzoeken altijd binnen één werkdag in behandeling worden genomen. Tot slot zorgen wij dat u snel een geschikte huurder heeft, die wij voor u vinden tussen onze 2000 aanmeldingen per maand.

“Maximaal rendement en optimale zekerheid. Ik vertel je graag hoe wij dat doen!”

Jennifer de Haas, verhuurmakelaar
088-5320000
jennifer@villex.nl

Meer informatie over het leegstandsbeheer van Villex? www.villex.nl/leegstandsbeheer.

Terug naar overzicht