Stichting Happy Villex Moments

Stichting Happy Villex Moments

Het nieuwe leegstandbeheer staat voor ons niet alleen voor het beschermen van vastgoed, maar ook voor het beheer van de buurt en zorgen voor een blije bewoner. Wij hebben hierbij zo veel moois in handen door de diversiteit aan mensen die wij een tijdelijk thuis geven. Door ons vastgoed te transformeren, wijken te beheren en in veel projecten diverse doelgroepen te mixen, is Villex namelijk ook sociaal beheerder van verschillende culturen, mooie verhalen en herinneringen.

In de basis betekent dit sociaal beheer voor bewoners een veilige, schone en leefbare woonomgeving. Via stichting Happy Villex Moments zorgen Villex en de bewoners ervoor dat deze basis wordt uitgebreid en er naast een veilige en schone thuishaven ook leuke en leerzame momenten voor en met elkaar worden gecreëerd. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld de organisatie van een evenement zoals een buurtdiner, gezamenlijk alle voortuinen op orde brengen via een tuintjes dag, taallessen of een culturele bioscoopavond.

Door dit samen te organiseren leer je niet alleen jouw buren kennen, maar vergroot je ook de saamhorigheid en kennis van de gehele wijk. Het samen organiseren is leuk, inspiratievol en iets om heel erg trots op te zijn. Bij Villex geloven we er dan ook in dat we samen kunnen groeien om een happy buur in een saamhorige en georganiseerde buurt te worden.

   – Samen Happy Villex Moments maken –

Hoe doen we dit?

Door de automatische bijdrage van €5,- van iedere €25,- aan inschrijfgeld van onze bewoners, de bijdrage van Villex Vastgoedbescherming B.V. en via de giften van onze partners realiseren we budget voor het organiseren van sociaal maatschappelijke evenementen. Bewoners kunnen zelf ideeën voor evenementen aandragen en we ontvangen veelal ideeën van onze aangesloten woningcorporaties in de verschillende wijken. Het marketing team van Villex gaat vervolgens met de aangedragen ideeën van de bewoners aan de slag om een geslaagd evenement te bedenken en samen met de buurt uit te voeren.

Meedoen?

Heb jij ideeën voor een buurt evenement in jouw wijk? Laat het ons weten door te mailen naar: marketing@villex.nl. Wil je doneren? Neem dan ook contact op via marketing@villex.nl

Terug naar overzicht