Hét studentenproject van Middelburg opent binnenkort haar deuren

Wonen in Middelburg met het centrum, scholen en het treinstation voor de deur. Voorjaar 2022 opent Villex Vastgoedbescherming in samenwerking met Woongoed Middelburg De Woonuniversiteit aan de Kanaalweg in Middelburg.

De Woonuniversiteit

De Woonuniversiteit Middelburg is een plek waar studenten wonen en van elkaar kunnen leren. Samen zorgen zij er voor dat iedereen in een veilige, schone en fijne leefomgeving verblijft. Door samen activiteiten te ondernemen, elkaar te ondersteunen en te helpen heeft iedereen een fijne woonomgeving in gemeente Middelburg en wonen ze daarbij in een leerzame en toegankelijke omgeving.

Over de appartementen

Het appartementencomplex biedt voor studenten woonruimte in de krappe woningmarkt. De appartementen kunnen als geheel of per kamer worden gehuurd. De woonruimtes beschikken over twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, een bergruimte, een gezamenlijke (leef)ruimte en eventueel een eigen parkeerplaats. Oppervlaktes van de appartementen variëren van ca 37m2 – 50m2. Ook beschikt het complex over een gezamenlijk dakterras en een binnentuin.

Klik hier om de plattegronden te bekijken.

Bron foto marsaki.nl

De verhuur gaat van start!

De Woonuniversiteit zal naar verwachting in het voorjaar van 2022 haar deuren openen. Er zijn in totaal 119 appartementen beschikbaar bestaand uit 236 kamers. De selectieprocedure voor het complex is inmiddels gestart.

Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden voor uw vastgoed? Neem contact met ons op door te mailen naar vastgoedadvies@villex.nl.

Terug naar overzicht