Het nieuwe leegstandsbeheer medewerker plakt poster op deur

Het Nieuwe Leegstandbeheer

Divers Amsterdam

Veel gemeenten hebben te maken met de problematiek rondom spoedzoekers en het huisvesten daarvan op de krappe woningmarkt.

Vaak ontbreekt het echter aan concrete kennis en aan vastgoed om stappen te nemen naar een oplossing in dit probleem. Met gemeente Amsterdam sloegen we daarom de handen ineen en toverden we het voormalig pand van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit om tot 116 kamers, waarin studenten, statushouders en starters met elkaar samenwonen en het beste uit zichzelf halen.

Lees meer

Groeiend Rotterdam

Om snelle groei het hoofd te bieden is het voor gemeenten cruciaal om slim en creatief met het beschikbare vastgoed om te gaan. Om Rotterdam bij haar snelle groei te ondersteunen voeren wij sinds 2011 diverse projecten uit in de wijken Feijenoord, Charlois, IJsselmonde, Katendrecht, Kop van Zuid, Rozenburg en Hoogvliet. Gemiddeld beheren we voor Gemeente Rotterdam gebouwen voor 750 bewoners en 250 ondernemers.

Lees meer

Studentenstad Middelburg

In veel steden is het voor studenten lastig om een woonruimte te vinden. Via een partnership met de University College of Roosevelt helpt Villex het woningaanbod in Middelburg verbeteren en biedt het woonruimten aan 600 Utrechtse studenten. Deze woonruimten zijn geplaatst in de directe omgeving van de universiteit en belangrijkste ontmoetingsplekken. Zo ontstaat voor studenten de ideale woonomgeving.

Lees meer

Groen Leiden

Steeds meer gemeenten erkennen de waarde van een groene leefomgeving voor hun bewoners. Bij de aanbesteding van gemeente Leiden voor het Stadsbouwhuis dat zij in 2020 verlaten, was de opdracht dan ook duidelijk: hoe groener, hoe beter. Ons concept waarbij we wonen, werken en ontspanning combineren met groene geveltuinen, moestuinen en terrassen is als beste beoordeeld en we kunnen niet wachten om in 2020 te beginnen!

Lees meer

Meer inspiratie?

Bekijk hier meer projecten: Alle projecten.

Wilt u ontdekken hoe u uw vastgoed optimaal aan uw doelen kunt laten bijdragen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend vastgoedadvies.

Terug naar overzicht