Rotterdam haven

Groeiend Rotterdam

Uit een selectie van 11 inschrijvingen is Villex wederom door Stadsontwikkeling Rotterdam gekozen als de beste leegstandbeheerder. Villex continueert hiermee haar diensten als leegstandbeheerder voor de gemeente sinds 2011.

Villex zal het leegstandbeheer uitvoeren voor het gebied onder de Maas. Hieronder vallen onder andere de wijken Feijenoord, Charlois, IJsselmonde, Katendrecht, Kop van Zuid, Rozenburg en Hoogvliet. Villex is niet geheel onbekend in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Op dit moment heeft de beheerder ca. 750 bewoners en 250 startende ondernemers geplaatst in Rotterdam.

Maatschappelijke bijdrage

Directeur Rob Olivier ziet veel kansen in Rotterdam-Zuid: “Naast het feit dat het erg fijn is dat de samenwerking met de gemeente wordt voortgezet, is Rotterdam Zuid een interessant gebied. Wij hebben al eerder Rotterdamse wijken zien opbloeien door het plaatsen van maatschappelijk betrokken bewoners en ondernemers, die graag hun steentje willen bijdragen aan leefbaarheid in de wijk. Deze strategie zullen wij de komende jaren intensiveren om bij te dragen aan lokale ontwikkelingen in Rotterdam-Zuid.”

Groeiend aanbod in Rotterdam

Door gunning van Stadsontwikkeling Rotterdam zullen er bij Villex regelmatig panden beschikbaar komen met een woon- en/of werkbestemming in het gebied onder de Maas. Bekijk hier de werkruimtes en hier de woonruimtes.

Terug naar overzicht