De Woondiversiteit Nijmegen

De Woondiversiteit Nijmegen

De verbouwing van het voormalig kantoorpand aan de Meijhorst is afgerond en Villex Vastgoedbescherming heeft het gebouw getransformeerd naar De Woondiversiteit Nijmegen. Dit project biedt 57 tijdelijke woonruimtes.

Over De Woondiversiteit

Bij De Woondiversiteit draait het om wonen in een gebouw waar bewoners met verschillende achtergronden elkaar stimuleren, helpen bij persoonlijke ontwikkeling en waarbij zij samen werken aan een mooie toekomst. Met meerdere Woondiversiteiten in Nederland biedt Villex woonruimtes aan al bijna 5.500 huurders met de meest verschillende achtergronden. Zo zijn de projecten al te vinden in Amsterdam, Delft, Leiden, Bloemendaal, Middelburg, Alphen aan den Rijn en Barendrecht.

Rob Olivier, directeur van Villex: “De Woondiversiteit is een bijzonder project waarbij jongeren het zelf doen. Samen zorgen zij voor een leefbare, schone en veilige woonomgeving. Als bewoner ben je één van de schakels die er voor zorgt dat de community sterker wordt en mensen zich thuis voelen.”

Captains en bewoners

In De Woondiversiteit Nijmegen is plek voor 57 bewoners. Naast reguliere bewoners zijn er ook een aantal ‘Captains’. De captain is verantwoordelijk voor de verdieping of unit en zorgt er op zijn of haar manier voor dat het doel van community building bereikt. Een captain verantwoordelijkheid kan bijvoorbeeld zijn extra goed opletten op veiligheid, schoonmaak of tuinonderhoud.

Over Villex

Villex Vastgoed bescherming is naast een leegstandbeheerder geen onbekende speler op het gebied van transformaties en lanceert met ” De Woondiversiteit Nijmegen” de achtste Woondiversiteit in Nederland. Lees hier meer over De Woondiversiteit.

Interesse om deel te nemen aan dit project? Villex zoekt nog bewoners. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen via 088-5320000.

Terug naar overzicht