Blog over villex

Leegstandsbeheer Gemeenten

GEZOCHT: Vastgoedbeheerder in Middelburg (32 uur per week)

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van campuslocaties waarin gewoond wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Vacature

GEZOCHT: Vastgoedbeheerder regio Amsterdam (40 uur)

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Vacature

Vastgoedbeheerder regio west-Nederland

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Als Vastgoedbeheerder bij Gapph komen jouw organisatietalent en jouw sociale vaardigheden goed van pas! Oftewel: ondernemen met een sociaal hart is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren en dat is iets wat ook bij jou past.

Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Op de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen worden 320 wooncontainers geplaatst voor tijdelijke verhuur. Deze containers komen op een locatie die de komende jaren ontwikkeld wordt. Voor dit woonproject zijn we op zoek naar twee vastgoedbeheerders die dagelijks op locatie aanwezig zijn. Hier werk je met je collega vastgoedbeheerder en projectleider aan een prettige woonomgeving en ben je aanspreekpunt voor huurders, omwonenden en externe partijen.

Vacature
Coronavirus afbeelding

Het Coronavirus: Villex neemt maatregelen

Of wij nog ‘gewoon’ werken en of alles nog doorgaat? Jazeker! Alleen wat aangepast.

Gezien de voorzorgsmaatregelen die genomen worden in Nederland tegen het coronavirus willen wij jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop stellen.

Over ons