Leefbaarheid in de buurt verbeteren?

Villex voor woningcorporaties

Leegstandsbeheer woningcorporaties

Bereikbaarheid

Voor succesvol wijkbeheer zijn korte communicatielijnen cruciaal. Onze systemen zijn daarom zo ingericht dat bewoners niet alleen direct een reactie krijgen; we zorgen dat ze ook vlot de juiste hulp ontvangen. Richting de corporaties adviseren wij proactief vanuit alle expertises die we in huis hebben. Zo streven wij ernaar een bijdrage te leveren aan alle facetten die bij kunnen dragen aan het succes van het project.

Het nieuwe leegstandsbeheer

Uitstraling

Wanneer u de woonruimte uit uw portefeuille tijdelijk verhuurt, is het essentieel dat deze verhuurperiode de uitstraling van de wijk ten goede komt. Activiteiten als Tuintjesdagen organiseren wij samen met de tijdelijke bewoners en geven de wijk direct meer glans. Bovendien versterken dergelijke evenementen de band tussen de bewoners, waardoor de wijk socialer wordt.

Groen Leiden project 2 meiden op bankje voortuin

Controle

Om de leefbaarheid in als onze wijken te garanderen voeren we structureel controles uit op de belangrijkste elementen van leefbaarheid: straatbeeld, groenvoorzieningen, veiligheid, netheid en hygiëne. Op deze manier kunnen we achteruitgang vroegtijdig opmerken en aanpakken. Het initiëren van gesprekken met de bewoners helpt ons daarbij enorm om volledig geïnformeerd te zijn.

Leegstandsbeheer voor woningcorporatie

Villex weet hoe het werkt

Onze ervaren specialisten kennen de regels van binnen en van buiten. Ze weten precies wat er in de markt speelt en helpen ieder jaar meer dan duizend geschikte huurders aan een geschikte woning. Deze ervaring van juristen, beveiligers en woonconsulenten staat direct tot uw beschikking. Via Mijn Villex heeft u bovendien altijd inzicht in belangrijke gegevens zoals inkomensverklaringen (IBRI) en inkomensregistratieformulieren (IRF) van de huurders.

100% passend toewijzen
Binnen 24 uur een geschikte bewoner
Uw vastgoed binnen 28 dagen weer beschikbaar
Altijd een vast contactpersoon

“Ik zorg dat elke toewijzing passend is en dat de hoge boetes voor niet passende toewijzingen ver bij ons vandaan blijven.”

Op zoek naar een partij die 100% passend toewijst?
Astrid de Raad woonconsulent voor Villex

“Wij brengen veiligheid en comfort, zodat huurders maximaal van de woning kunnen genieten.”

Michel Tez

Facilitair medewerker

Mixhel Tez en Jasper Mes facilitair medewerkers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons tijdens kantooruren op 088 – 532 0000 of stuur een e-mail naar vastgoedadvies@villex.nl.

Villex werkt o.a. samen met