Boek optimaal rendement en houd toegang tot uw pand.

Villex voor vastgoedeigenaren

Leegstandsbeheer Vastgoedeigenaren

Kies voor zekerheid

Tijdens de verhuurperiode wilt u maximale zekerheden over uw vastgoed.

Wij bieden deze zekerheden in de vorm van gegarandeerd rendement en de garantie dat uw pand binnen 28 dagen weer volledig tot u beschikking staat. Bovendien heeft u op ieder moment toegang tot uw object, voldoen we aan alle plichten van het keurmerk Leegstandbeheer en krijgt u een vast contactpersoon, die u altijd telefonisch kunt benaderen voor een antwoord op uw vragen.

“Maximaal rendement en optimale zekerheid. Ik vertel u graag hoe wij dat garanderen via onze TROTS-methode.

Charlotte Scholte
Manager
088-5320000

Lees meer over de TROTS-methode
Gegarandeerd rendement
Binnen 28 dagen weer in eigen beheer
Altijd een vast contactpersoon
200+
Vastgoedeigenaren gingen je voor

Wat onze klanten zeggen...

Met trots kunnen wij zeggen dat diverse vastgoedeigenaren kennis hebben gemaakt met Het Nieuwe Leegstandsbeheer. Bekijk wie ‘ja’ heeft gezegd tegen Het Nieuwe Leegstandsbeheer.

Citadel Enterprises

“Ik heb Villex ingeschakeld om meer reuring te brengen in een kantoorgebouw dat al jaren grotendeels leeg staat. Binnen slechts een paar maanden tijd heeft Villex al enkele honderden meters in gevuld met enthousiaste jonge ondernemers, die ervoor zorgen dat er meer leven in het gebouw is. De sfeer in het gebouw verandert daardoor ten goede.”

S.A.J. Heymans - manager Vastgoed
Particuliere verhuurder

“Alhoewel ik in het buitenland woon ervaar ik de communicatie met Villex als zeer prettig. Binnen een paar uur heb ik antwoord op al mijn vragen en er wordt kordaat opgetreden. Daarnaast was mijn appartement binnen een paar weken al verhuurd! Ik kan met een vertrouwd gevoel mijn huis en de verhuur daarvan aan Villex overlaten.”

R. Lens
Domburgs Schuitvlot, Middelburg

“Een jaar geleden is onze samenwerking met Villex gestart. Hiervoor verhuurden wij specifiek aan studenten, maar Villex stelde voor onze doelgroep uit te breiden door mede te gaan verhuren aan arbeidsimmigranten. Eerst waren wij hier sceptisch over, maar wonder boven wonder blijkt dit een groot succes te zijn.

Het blijkt een goede mix, de bewoners/huurders houden elkaar in balans. De sfeer is prima, wij krijgen slechts lovende berichten hierover.”

Eigenaar

Veelgestelde vragen

Wat levert het mij op om mijn pand door Villex te laten verhuren en beheren?

U ontvangt maandelijks inkomsten. Hoeveel is afhankelijk van: de huurprijs, vergoeding en eventuele wensen.

Wilt u weten hoeveel het uitbesteden van het beheer aan Villex u op kan leveren? Neem contact via 088-5320000 of vastgoedadvies@villex.nl.

Wat kost het mij om mijn pand door Villex te laten beheren?

Het kost u niets om uw pand door Villex te laten beheren. U ontvangt rendement op uw vastgoed.

Hoe garanderen jullie dat mijn vastgoed weer leegkomt?

Door onze waterdichte contracten, goed werkende processen en ervaren personeel garanderen wij u dat uw vastgoed volgens afspraak en in zelfde staat weer leeg komt.

Wat voor mensen komen er in mijn pand?

Ons bestand met kandidaat- huurders bestaat uit zowel particulieren als grote bedrijven (waarvan één of meerdere medewerkers gehuisvest worden). Villex screent en selecteert geschikte kandidaten die aan vaste voorwaarden dienen te voldoen: een vast inkomen, representatief voorkomen, goede referentie bij eerdere huurders etc. Tevens voeren wij een credit check uit om te zien of de kandidaat geen betalingsachterstanden c.q. financiële probelemen heeft.

Welke expertises hebben jullie in jullie team?

Ons team bestaat uit ervaren juristen, beveiligers, accountmanagers en (verhuur)makelaars. Vanaf de eerste dag van onze samenwerking staat al deze expertise tot uw beschikking.

Hoe werkt dat met reparatieverzoeken?

U kiest hierin wat wenselijk is en samen maken wij hier afspraken over. U kunt er voor kiezen het verzoek van de huurder bij ons binnen te laten komen. Wij beoordelen dit dan op basis van wet kleine herstellingen. Mocht er onderhoud uit voortkomen, kunnen wij één van onze vaste leveranciers aansturen, nadat wij aan u een offerte hebben uitgebracht. U kunt er ook voor kiezen om zelf een leverancier bij ons aan te dragen. De derde optie is dat alle reparatieverzoeken via u gaan, met als gevolg dat u dan wel weer tijd aan uw woning kwijt bent.

Geniet van de rust van gegarandeerd rendement

Snelheid
Transparantie
Onderhoud
Rendement