Vastgoedadvies

Villex levert maatwerk.

Vastgoedadvies Jesse

Vastgoedadvies

De vastgoedmarkt heeft afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt. Leegstand is toegenomen en sloop van bestaand vastgoed is vaak niet wenselijk. Tegelijkertijd zijn de kansen op het gebied van de invulling van leegstaand vastgoed enorm toegenomen. Zo is er grote behoefte aan woonruimte voor bijzondere doelgroepen en is er veel vraag naar flexibele werkruimtes.

Vastgoedadvies op maat

Het Nieuwe Leegstandbeheer geeft antwoord op de veranderingen in de markt. Villex biedt advies aan vastgoedbeleggers, corporaties, zorginstellingen en gemeenten om deze mogelijkheden en kansen bij elkaar te brengen. Advies is dan ook een onmisbaar onderdeel geworden van Het Nieuwe Leegstandbeheer. Het behalen van maatschappelijk rendement en financieel rendement zijn in hierin de uitgangspunten. Door de uitgebreide ervaring van Villex met transformatieprojecten en het beheer van vastgoed is advies altijd op maat.

Een groot pluspunt van een leegstandbeheerder die vastgoedadvies uitbrengt? Na het advies kunnen wij eventuele transformaties direct coördineren en uitvoeren en daarbij het pand na afloop vullen met gebruikers.

De voordelen van vastgoedadvies:

  • Uitgangspunt is financieel voordeel
  • Krijg de mogelijkheden en kansen van het vastgoed in kaart
  • Advies is altijd op maat
  • Na advies mogelijkheid direct te laten opvullen met gebruikers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over vastgoed advies kunt u contact opnemen met Jesse door te bellen naar 06-13130360.