Tijdelijke verhuur

Door het verhuren van uw vastgoed op basis van een leegstandsvergunning is het mogelijk om de huur op korte termijn te beëindigen en te beschikken over het vastgoed wanneer u dat wilt.

Tijdelijke verhuur via leegstandsbeheer

Tijdelijke verhuur is geschikt voor zowel woningcorporaties bij sloop- en renovatieprojecten, als voor particulieren met bijvoorbeeld dubbele woonlasten. Door het verhuren van uw vastgoed op basis van een leegstandsvergunning is het mogelijk om de huur op korte termijn te beëindigen en te beschikken over uw vastgoed wanneer u dat wilt.

Onze deskundigheid op het gebied van tijdelijk verhuur en beheer van woningen heeft zijn sporen verdiend bij particulieren, gemeenten en woningcorporaties. Ons woonaanbod varieert in prijs van € 165,- tot € 3.000,- per maand. Dankzij ons groeiende bestand met woningzoekenden met meer dan 70 aanmeldingen (!) per dag, afkomstig uit heel Nederland, zijn wij in staat snel de perfecte huurder te vinden.

Valt u in één van de genoemde groepen? Dan verwijzen we u graag door naar pagina’s die u specifiek informeren over uw mogelijkheden > Woningcorporatie, gemeente en vastgoedeigenaar.

Bent u een woningcorporatie?

Dan levert tijdelijke verhuur de volgende voordelen voor u op:

  • Maandelijkse huuropbrengsten;
  • Slechts drie maanden opzegtermijn;
  • Mogelijkheid tot overstappen op antikraak;
  • Uitgebreide huurdersscreening;
  • Passend toewijzen conform de nieuwe Woningwet.

Lees hier meer over wijkbeheer tijdens herstructuring >

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over tijdelijke verhuur kunt u contact opnemen met Elmar door te bellen naar 06-13132996.