De Woondiversiteit Nijmegen

Op zoek naar een kamer in Nijmegen? Grijp je kans, nog een paar kamers beschikbaar in dit toffe project! Villex biedt speciaal voor jou betaalbare woonruimtes aan op een toplocatie in Nijmegen.

De Woondiversiteit Nijmegen

Wegens groot succes in Leiden, Delft en Amsterdam gaat ook De Woondiversiteit Nijmegen van start! De verbouwing van het voormalig kantoorpand aan de Meijhorst is afgerond en Villex Vastgoedbescherming heeft het gebouw getransformeerd naar De Woondiversiteit Nijmegen. Dit project biedt 57 tijdelijke woonruimtes.

Over De Woondiversiteit

Bij De Woondiversiteit draait het om wonen in een gebouw waar bewoners met verschillende achtergronden elkaar stimuleren, helpen bij persoonlijke ontwikkeling en waarbij zij samen werken aan een mooie toekomst. Met meerdere Woondiversiteiten in Nederland biedt Villex woonruimtes aan al bijna 5.500 huurders met de meest verschillende achtergronden. Zo zijn de projecten al te vinden in Amsterdam, Delft, Leiden, Bloemendaal, Middelburg en Barendrecht.

Rob Olivier, directeur van Villex: “De Woondiversiteit is een bijzonder project waarbij jongeren het zelf doen. Samen zorgen zij voor een leefbare, schone en veilige woonomgeving. Als bewoner ben je één van de schakels die er voor zorgt dat de community sterker wordt en mensen zich thuis voelen.”

Captains en bewoners

Naast reguliere bewoners zijn wij ook op zoek naar ‘Captains’. Als Captain ben je verantwoordelijk voor de verdieping/unit en zorg je er op jou manier voor dat De Woondiversiteit het doel van community building bereikt. Een captain verantwoordelijkheid kan bijvoorbeeld zijn dat je extra goed let op veiligheid, schoonmaak of tuinonderhoud. In ruil hiervoor ontvang je ook nog eens een huurkorting!

Aanmelden voor dit project?

Nieuwsgierig geworden en wil jij als Captain of reguliere bewoner deelnemen aan het project De Woondiversiteit? Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van jouw woonruimte binnen de Woondiversiteit in Nijmegen.

Klik hier om je aan te melden.

Terug naar overzicht