Leegstandsbeheer in Amsterdam

Villex is er voor alle woningcorporaties, instellingen en vastgoedeigenaren. Persoonlijk en effectief.

Leegstandsbeheer amsterdam water

Het nieuwe leegstandsbeheer

Leegstaand vastgoed biedt enorme kansen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het behalen van maatschappelijke doelen en het boeken van gegarandeerd rendement. Villex is een stevige speler op deze markt met drie vestigingen en 41 medewerkers. Wij houden van openheid, heldere afspraken en creativiteit.

Maak uw keuze

Villex in cijfers

21
Jaar ervaring
3.480
Panden in beheer
41
Medewerkers
12
Transformatieprojecten

Wat klanten over ons zeggen

Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland en bestaan onder andere uit woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers en gemeentes. Bekijk wie ‘ja’ heeft gezegd tegen Het Nieuwe Leegstandbeheer.

Antikraak voor Rochdale

”Villex heeft in de afgelopen jaren meerdere keren de tijdelijk verhuur en antikraak van woningen in sloop en renovatieprojecten van Rochdale beheerd. De samenwerking met de medewerkers was, en is nog steeds, tot volle tevredenheid.”

Annelies van Altena - bewonersbegeleiding woningstichting Rochdale
Vastgoedbeheer voor gemeente Rotterdam

”De medewerkers van Villex zijn altijd bereikbaar voor de meest uiteenlopende zaken die het beheer van deze diverse portefeuille met zich meebrengt.”

Martine Broekhuijsen - assetmanager commercieel vastgoed gemeente Rotterdam
Herstructureringsprojecten in Leiden

“Al sinds 2011 werkt woningbouwvereniging de Sleutels zeer prettig samen met Villex Vastgoedbescherming. De beheerfase tot aan sloop is altijd een kwetsbare fase als het gaat om leefbaarheid. We hebben in de loop van de jaren samen met Villex die fase in meerdere herstructureringsprojecten in Leiden tot een goed einde weten te brengen.”

Marco Breur - de Sleutels
De Jazz Woondiversiteit in Alphen aan den Rijn

”Sinds mei 2020 huurt Villex een leegstaand pand van Woonforte. Daar zijn we blij mee. Tot de herontwikkeling van het gebouw krijgen 126 Alphense jongeren de kans om er tijdelijk in de JAZZ Woondiversiteit bij Villex te wonen. We zijn blij met die oplossing. Door de wooncrisis hebben jongeren grote moeite om een woning te vinden. Het is dus fantastisch dat wij de panden, gedurende de anderhalf jaar die nodig is voor de voorbereiding en de ruimtelijke procedures, kunnen inzetten om de woningnood aan te pakken. Leegstand is zonde.”

Aad van der Reijken - manager wonen Woonforte
Vastgoedbeheer

”We zijn tevreden over de samenwerking met Villex. Het overleg is open. We vinden het net als Villex belangrijk veel aandacht te besteden aan de geschiktheid van kandidaat huurders en de kwaliteit van de documentatie bij het passend toewijzen. Verder worden de afgesproken werkzaamheden zeer correct uitgevoerd.”

Jeffrey van Doorenmalen - manager klant & omgeving Zeeuwland

De woondiversiteit

Leren van elkaars verschillen

Bij Villex geloven we dat je sterker wordt door te leren van elkaars verschillen: diversiteit is de grootste drijver van persoonlijke groei. Wij zijn dan ook trots dat we door heel Nederland al meer dan 5.200 huurders met de meest verschillende achtergronden bij elkaar hebben kunnen plaatsen. Zo hebben wij in opdracht van de Gemeente Amsterdam het voormalig pand van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit aan de Hoogte Kadijk 401 getransformeerd naar 116 wooneenheden. Lees hier verder over dit project.

Ontdek hoe wij diverse groepen bewoners helpen om van elkaar te leren en hun wereldbeeld te verbreden, zodat zij met een stevig cultureel bewustzijn hun kansen in de maatschappij vergroten.

Lees meer over de woondiversiteit
Leegstandsbeheer Diversiteit

Kansen

Leegstaand vastgoed biedt enorme kansen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het behalen van maatschappelijke doelen en het boeken van gegarandeerd rendement.

Werkt u aan herstructurering van een gebied of wijk? Via tijdelijke verhuur, antikraak of beveiliging zorgen we dat uw leegstaande vastgoed veilig blijft, onderhouden wordt en een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Zo kunnen we uw pand bijvoorbeeld inzetten als antikraak kantoorruimte voor startende ondernemers.

Door de transformatie van gebouwen kunnen we volledig nieuwe functies voor de ruimten creëren en zeker stellen dat u uw doelen sneller behaalt. Zo bieden we bijvoorbeeld huisvesting aan een mix van statushouders, studenten, spoedzoekers en arbeidsmigranten.

Object beveiliging van leegstaand vastgoed

Wij staan voor

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak is zowel een kwaliteit van Villex als een kernwaarde. We maken altijd SMART afspraken zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Villex voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid, beloftes nakomen en het waarborgen en verbeteren van de processen.

Resultaatgericht

Bij Villex zijn we resultaatgericht. We realiseren concrete resultaten en behalen hiermee onze doelstellingen. We geven niet op bij tegenslagen, afleiding of problemen.

Enthousiasme

Bij Villex werken jonge enthousiastelingen met een passie voor vastgoed en service die stuk voor stuk streven naar vooruitgang, in elke mogelijke vorm.