Intakegesprek plannen

Lees hieronder hoe je een intakegesprek kunt plannen!

Je hebt je ingeschreven bij Villex en dat vinden wij leuk! Om op onze wachtlijst te komen en jezelf te kandidaat te stellen voor een woon- en/of werkruimte, is nu de eerste stap een intakegesprek inplannen. Dit gesprek vindt plaats in één van onze vestigingen. Hier zullen wij uitleggen wat onze werkwijze is en vooral: wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit gesprek brengt je een stap dichterbij je eigen ruimte, doen dus!

Selectieprocedure en voorwaarden

Wij hebben jarenlange ervaring met het selecteren en plaatsen van (tijdelijke) bewoners en ondernemers. Het beschermen van vastgoed tegen leegstandrisico’s is een hele taak en vraagt om dé perfecte kandidaat!

Kijk of jij aan onze voorwaarden voldoet!

Aanleveren van documenten

Op het moment dat je een intakegesprek hebt gepland via Mijn Villex, kun je beginnen met het uploaden van documenten. Wij behandelen geen documenten die per e-mail worden gestuurd of uitgeprint worden meegenomen naar kantoor. Welke documenten je moet uploaden is afhankelijk van jouw situatie. Hoe sneller jij jouw dossier op orde hebt hoe groter de kans dat wij jou snel een woon- en/of werkruimte kunnen toewijzen. Het hebben van een compleet dossier is helaas geen garantie op een ruimte. Indien jouw dossier compleet is bieden wij dit ter controle aan bij de directie.

Klik hier om de benodigde documenten te bekijken

Wil je direct een intakegesprek inplannen?
log dan in via Mijn Villex!

Houd er rekening mee dat wij een creditcheck uitvoeren. Leningen als een hypotheek of studiefinanciering zien wij niet als schuld.