Intakegesprek plannen

Lees hieronder hoe je een intakegesprek kunt plannen!

Je hebt je ingeschreven bij Villex en dat vinden wij leuk! Om op onze wachtlijst te komen en jezelf te kandidaat te stellen voor een woon- en/of werkruimte, is nu de eerste stap documenten uploaden in jouw account.

Selectieprocedure en voorwaarden

Wij hebben jarenlange ervaring met het selecteren en plaatsen van (tijdelijke) bewoners en ondernemers. Het beschermen van vastgoed tegen leegstandrisico’s is een hele taak en vraagt om d√© perfecte kandidaat!

Kijk of jij aan onze voorwaarden voldoet!

Aanleveren van documenten

heb je een account? Dan kun je beginnen met het uploaden van documenten. Wij behandelen geen documenten die per e-mail worden gestuurd of uitgeprint worden meegenomen naar kantoor. Welke documenten je moet uploaden is afhankelijk van jouw situatie. Hoe sneller jij jouw dossier op orde hebt hoe groter de kans dat wij jou snel een woon- en/of werkruimte kunnen toewijzen. Het hebben van een compleet dossier is helaas geen garantie op een ruimte. Indien jouw dossier compleet is bieden wij dit ter controle aan bij de directie.

Klik hier om de benodigde documenten te bekijken

Houd er rekening mee dat wij een creditcheck uitvoeren. Leningen als een hypotheek of studiefinanciering zien wij niet als schuld.