Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Alle artikelen van Villex

mei 5, 2017   Door: alexander smeenk
Ben jij die veelzijdige topper die wij zoeken? Voor ons team in Haarlem zoeken wij per direct een stagiair voor de binnendienst.
mei 2, 2017   Door: anouk van zanten
Villex Vastgoedbescherming is een snel groeiende organisatie, gespecialiseerd in (leegstand)- beheer van vastgoed. Wij verzorgen het leegstandbeheer voor veel grote woningcorporaties, gemeenten en professionele en particuliere vastgoedbeleggers. Villex heeft jarenlang ervaring en biedt op maat...
apr 5, 2017   Door: anouk van zanten
Voor onze tweekoppige marketingafdeling zoeken wij een top stagiair die ons kan ondersteunen. Het betreft een afwisselende en brede functie, een tijd van veel leren en plezier gegarandeerd!
mrt 23, 2017   Door: anouk van zanten

Antikraak en tijdelijk huren levert vaak verwarring op. Wat houdt antikraak en tijdelijke huur in en wat is het verschil? Het leek ons niet overbodig om de kenmerken van deze contractvormen eens voor je op een rijtje te zetten.

mrt 14, 2017   Door: marina abendroth
Het pand aan de Talmaweg 107 in Barendrecht wordt gebruikt voor het tijdelijk huisvesten van vergunninghouders en Barendrechtse starters. De eerste 6 vergunninghouders zijn maandag 13 maart ingetrokken. Vastgoedbeheerder Villex is de nieuwe eigenaar en coördineert naast de plaatsing van de...
jan 25, 2017   Door: esmee de jager
Villex is aardig gegroeid in 2016. Naast meer bewoners en panden zijn er ook een aantal medewerkers bij gekomen. Onze locatie in Haarlem was duidelijk uit zijn jasje gegroeid en toe aan een upgrade. Vanaf 30 januari heeft Villex Haarlem dan ook een prachtige nieuwe locatie, aan de Paul...
Tags: Haarlem,
jan 20, 2017   Door: esmee de jager
Wil jij al een tijdje je huis verkopen en ben je toe aan een nieuwe stek? Onderneem dan nu actie. De beste tijd om je huis te verkopen is aangebroken! Villex Wonen biedt je nu een tijdelijke korting, waarbij je slechts 1% courtage betaalt.
jan 17, 2017   Door: esmee de jager
Villex is op zoek naar woonconsulenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bezit jij uitstekende communicatieve vaardigheden? En ben jij een organisatietalent? Dan hebben wij de baan voor jou!
Tags: Vacature,

 

 

 

 

 

 

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook