Villex organiseert een kennismakingsdag tussen buurtbewoners en vergunninghouders

”Tijd om elkaar beter te leren kennen!” Om deze reden brengt Villex op 18 november de buurtbewoners en de huurders van de Buitenruststraat bij elkaar. Het pand heeft als bestemmingsplan het tijdelijk huisvesten van vergunninghouders en reguliere huurders. Het integreren van de vergunninghouders in de omgeving is hierbij een zeer belangrijk punt.

Kennismakingsdag

Als buurtbewoners weten wie er in hun omgeving wonen en ook kennismaken, dan leven ze prettiger samen. Om deze reden organiseert Villex, de beheerder van het pand, op zaterdag 18 november een kennismakingsdag. Op deze dag zullen de bewoners van het nabij gelegen verzorgingstehuis ‘Zorgstroom’ en de vergunninghouders die verblijven in de Buitenruststraat 235 elkaar beter leren kennen.

Tijdens deze kennismakingsdag is er de mogelijkheid om het pand van binnen te bekijken en kennis te maken met de vergunninghouders en hun cultuur. Om de vergunninghouders te introduceren aan de Nederlandse cultuur zullen oudhollandse spelletjes op deze dag niet ontbreken.

Kamers in de Buitenruststraat 235

Het pand waar Woongoed de huidige eigenaar van is, biedt veertig woonruimtes verdeeld over twee verdiepingen. Per verdieping zijn er drie woonkamers welke compleet zijn ingericht met meubels. In het pand is plaats voor dertig statushouders en tien reguliere huurders.
De voorzieningen zoals internet, wasmachines, drogers, douche, keuken en toilet worden gedeeld met medebewoners. Kamers aan de Buitenruststraat zijn voor maximaal vijf jaar beschikbaar en vanaf €248,87 per maand. Dit is exclusief stook- en servicekosten per maand!

Terug naar overzicht