Life’s a pitch

Het werven en selecteren van bewoners voor De Woondiversiteit Amsterdam is in volle gang! De Hoogte Kadijk 401 heeft 116 kamers. Studenten, net afgestudeerden, starters op de woningmarkt en statushouders bouwen hier samen aan een community. Om succesvol te kunnen bouwen heeft dit project bewoners nodig die een actieve rol aannemen bij het integreren van statushouders en betrokken zijn bij het project.

Hoe sociaal maatschappelijk ben je? En hoe zet jij je kwaliteiten in voor dit project?
Op woensdagavond 22 mei 2019 ontvangen wij 35 kandidaten op het kantoor in Haarlem die voldoen aan de voorwaarden en zijn uitgenodigd op basis van een motivatiebrief. Na een korte presentatie over het project door Villex, zijn de kandidaten aan zet. Zij pitchen deze avond aan elkaar en aan de jury van Villex die bestaat uit een facilitair coördinator en woonconsulent, waarom zij de beste buddy zijn en recht hebben op een kamer in De Woondiversiteit.

De 2e bijeenkomst staat gepland op 5 juni 2019, na deze bijeenkomst verwacht Villex het team van in totaal 58 betrokken bewoners compleet te hebben.

Op 1 augustus 2019 verwelkomt De Woondiversiteit de eerste bewoners.

dewoondiversiteit.amsterdam

Terug naar overzicht