Hét studentenproject van Middelburg opent binnenkort haar deuren

Vanaf voorjaar 2022 is het mogelijk! Hier kun je wonen met het centrum, scholen en het treinstation van Middelburg voor de deur. Villex Vastgoedbescherming opent in samenwerking met Woongoed Middelburg in voorjaar 2022 De Woonuniversiteit aan de Kanaalweg in Middelburg.

De Woonuniversiteit Middelburg

De Woonuniversiteit Middelburg is een plek speciaal voor studenten die in Middelburg komen studeren, maar hier ook graag willen komen wonen. Villex heeft door heel Middelburg een aanbod van kamers, die samen de Woonuniversiteit vormen. Binnenkort komt daar de nieuwbouw locatie aan de Kanaalweg bij.

Over de appartementen

Wil je alleen wonen, samenwonen of een appartement delen met een huisgenoot? Het kan allemaal.

De nieuwbouw appartementen beschikken over twee slaapkamers, een mooie badkamer, en extra bergruimte en een gezamenlijke (leef)ruimte. Heb je een eigen auto? Optioneel kun je kiezen voor een eigen parkeerplaats. Oppervlaktes van de appartementen variëren van ca 37m2 – 50m2. Maar dat niet alleen, het complex heeft ook een gezamenlijk dakterras en een binnentuin waar je gezellig met je buren kunt samenkomen en relaxen.

Benieuwd naar de plattegronden? Klik hier om vast even te spieken.

Bron foto marsaki.nl

De verhuur gaat van start!

Het eerste woongebouw zal naar verwachting in voorjaar van 2022 haar deuren openen. Er zijn in totaal 119 appartementen beschikbaar bestaand uit 236 kamers. Je huurt al een kamer vanaf €300,- excl. per maand. Een volledig appartement huur je al vanaf €600,- excl. per maand.

Bezichtigen is helaas nog niet mogelijk, maar wil jij je wel alvast aanmelden om je kamer te reserveren? Dat kan! Vul online het gratis aanmeldformulier in en reageer via deze link op het complex.

Terug naar overzicht