Blog voor huurders

“ Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Villex? Lees hier alle artikelen. ”

Leegstandsbeheer Gemeenten

Pop-up stores: Een unieke en betaalbare manier om jouw business boosten

Heb jij als ondernemer plannen om jouw business uit te breiden maar zijn de kosten, verplichtingen en risico’s iets wat je tegenhoudt? Villex biedt jou de oplossing: een pop-up store.

Huurders
Linda eerste bewoner Alphen aan den Rijn Villex prjoject

Betaalbaar wonen op een toplocatie in Alphen, Linda is de eerste bewoner en vertelt er meer over

De JAZZ Woondiversiteit in Alphen aan den Rijn is een project voor Alphense jongeren in de leeftijdscategorie van 18- 28 jaar die op zoek zijn naar een betaalbare woonruimte in deze tijd van woningnood.

Huurders
Herstructurering leegstandsbeheer

Waarom de koolmonoxidemelder uit ons brandpakket zo belangrijk is

Koolmonoxide zie je niet, je ruikt het niet en je proeft het niet. Het is een dodelijk gas wat ontstaat bij alle verbrandingsprocessen in je huis. Het is daarom een sluipend gevaar!

Huurders
antikraak en tijdelijk huur

Antikraak en tijdelijke huur

Antikraak is geen huur, maar een flexibele contractvorm die jou de mogelijkheid biedt goedkoop en avontuurlijk te wonen of werken.

Huurders

Life's a pitch

Het werven en selecteren van bewoners voor De Woondiversiteit Amsterdam is in volle gang! De Hoogte Kadijk 401 heeft 116 kamers. Studenten, net afgestudeerden, starters op de woningmarkt en statushouders bouwen hier samen aan een community. Om succesvol te kunnen bouwen heeft dit project bewoners nodig die een actieve rol aannemen bij het integreren van statushouders en betrokken zijn bij het project.

Huurders

Opfriscursus brandpreventiepakket: wat is het precies en hoe werkt het?

Villex is KLB-gecertificeerd en zorgt voor optimale veiligheid bij haar huurders en bruikleners door onder andere het brandpreventiepakket te verstrekken. Om de brandveiligheid kennis optimaal te houden heeft Villex als team, een opfriscursus gehad van een doorgewinterde brandweerman. Hierin werd onder andere uitgebreid besproken waarvoor het brandpreventiepakket dient en hoe je het gebruikt.

Huurders

Zo werkt huren bij Villex!

Vraag jij je af hoe je een ruimte bij Villex kunt huren? In één minuut ben jij volledig op de hoogte van onze werkwijze!

Huurders

Villex organiseert een kennismakingsdag tussen buurtbewoners en vergunninghouders

”Tijd om elkaar beter te leren kennen!” Om deze reden brengt Villex op 18 november de buurtbewoners en de huurders van de Buitenruststraat bij elkaar. Het pand heeft als bestemmingsplan het tijdelijk huisvesten van vergunninghouders en reguliere huurders. Het integreren van de vergunninghouders in de omgeving is hierbij een zeer belangrijk punt.

Huurders

Unieke, betaalbare werkruimtes voor (startende) ondernemers!

Als startende ondernemer beschik je meestal nog niet over een groot budget. Villex biedt unieke, tijdelijke en betaalbare kantoor-, bedrijfs- of atelierruimtes aan op basis van antikraak.

Huurders