Per direct woonruimte beschikbaar De Jazz woondiversiteit in Alphen aan den Rijn

In De JAZZ Woondiversiteit woon je dichtbij het centrum van Alphen aan den Rijn samen met 124 Alphenaren.

Tour door De JAZZ Woondiversiteit Alphen aan den Rijn!

Wonen samen met leeftijdsgenoten. Het kan in Alphen! Grijp je kans, nog een paar kamers beschikbaar in dit toffe project aan de Noorderkeerking! 

 

Over het pand

De JAZZ Woondiversiteit bestaat uit twee delen (de oude kliniek en de kantoorzijde van het pand) en maar liefst negen verschillende units. In het pand zijn 7 gedeelde woonkamers/leefkeukens, in vier keukens kan er op vijftien 4-pits kookplaten gekookt worden en er is een gemeenschappelijke sportzaal. Voor de eenheden zonder eigen sanitaire voorzieningen, zijn er 18 gedeelde douches en 13 gedeelde wc’s met wastafels.

Wat kun je verwachten?

  • Ruime, mooie kamers in voormalig GGZ kliniek;
  • Oppervlaktes variëren tussen de 10-65m2;
  • Centrum van Alphen aan den Rijn op loopafstand;
  • Openbaar vervoer op loopafstand;
  • Twee huismeesters waarvan 1 inwonend; 
  • Prijzen tussen €204,- &  €404,- (excl.) Per maand;
  • Ook kun je als bewoner van De JAZZ woondiversiteit gebruik maken van allerlei voorzieningen, zo is er zelfs een eigen gymzaal waar je bijv. jouw eigen yoga klasje kunt beginnen en een spelletjeshal! Daarnaast kun je jouw favoriete gerechten (samen) klaarmaken in de gezamenlijke keukens.

Let Op: Het project is op basis van tijdelijke verhuur en daarom is het noodzakelijk dat wij passend toewijzen. Dit betekent dat we van iedere bewoner een inkomensverklaring 2019/ 2020 van de belastingdienst (IB60) nodig hebben. Jouw bruto jaarinkomen mag dan niet hoger zijn dan € 23.725 De inkomensverklaring kan je gemakkelijk downloaden wanneer je inlogt bij de belastingdienst of belt met de belasting telefoon.

Het concept

Bij het concept de Woondiversiteit draait het om zelfbeheer. Samen zorg je er voor dat je in een fijne en schone community woont. Een aantal bewoners worden daarbij captain. De captains zorgen dat de bewoners zich met elkaar verbonden voelen en dat de gemeenschappelijke ruimten schoon, netjes en veilig zijn. Zij vervullen hierbij ieder een eigen specifieke taak en ontvangen in ruil daarvoor een korting op de huur.

Wonen in een gebouw waar bewoners met verschillende achtergronden elkaar stimuleren, helpen bij persoonlijke ontwikkeling en waarbij zij samen werken aan een mooie toekomst. Het kan in De JAZZ Woondiversiteit.

Interesse of meer informatie over het project?  Kijk op www.villex.nl. Direct aanmelden? Dit kun je gratis doen via www.villex.nl/aanmelden of stuur een mail naar Haarlem@villex.nl 

Bekijk hier de beschikbare kamers!